O nama

Dobrodošli u Hotel Park!

Potpuno renoviran 2012. Hotel pleni enterijerom kojim dominiraju topli tonovi, moderan i sveden stil sa jasnim i čistim linijama.

Hotel Park nalazi se u samom centru grada na uglu najlepših beogradskih ulica Njegoševe i Svetozara Markovića. Svojom atraktivnom lokacijom i odličnom pozicijom, okružen zelenilom i izolovan od buke omogućuje sve ono što nudi jedan pravi park – odmor, mir i relaksaciju. Renoviran 2012, s ponosom ističe svoje tri zvezdice po internacionalnim standardima i odličan kvalitet svakog segmenta usluge.

U svom sastavu ima 122 sobe i 3 apartmana, koje zadovoljavaju sve potrebe modernog čoveka i pružaju potpuni komfor. Restoran Continental u ponudi ima najbolje nacionalne specijalitete, kao i lagane obroke internacionalne kuhinje. Tradicionalna srpska kuhinja ljubiteljima dobrog ukusa pružiće nezaboravno gastronomsko iskustvo. Café Parkić predstavlja savršeno mesto za druženje i ćaskanje uz kafu, kao i za brz i ukusan obrok. 

Poštujući stilove zdravog života, Hotel Park opremljen je savremenom fitness, wellness i SPA zonom. Banket sale, Garden i Forest, idealne su za sve skupove, sastanke i proslave.

Hotel Park se nalazi u neposrednoj blizini kružnog toka na Trgu Slavija i glavnih bulevara starog dela grada. Glavna pešačka i šoping zona, Ulica Kneza Mihajla udaljena je na samo 15 minuta laganog hoda, dok je do beogradskog aerodroma Nikola Tesla potrebno 25 minuta automobilom. Prilaz na autoput E 75 udaljen je samo 2km, čineći hotel lako dostupnim kako za pešake, tako i za sva prevozna sredstva. U bliskom okruženju lokacije nalazi se i nekoliko ambasada, Skupština grada i Skupština Srbije, Narodna Banka i mnogobrojni kafići.

Posebnu dragocenost Hotela Park čini ljubazno osoblje i visok nivo servisa koji će gostima pružiti ugodan boravak i razlog da ponovo posete prestonicu Srbije.

Želimo vam udoban i prijatan boravak u Beogradu!

Rezervacija
Rezervaciju smeštaja možete izvršiti putem e-maila na reception@hotelparkbeograd.rs ili
telefona +381 11 414 68 00

Vreme prijavljivanja u hotel je od 14:00h, a vreme odjave do 11:00h.